Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
OppoSuits Super Mario Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits Super Mario Jakkesæt

479 kr.

-20%

Rek pris. 599 kr.
Wow, et mere farvestrålende jakkesæt skal du lede længe efter! Her har du et flot jakkesæt som er dekoreret med karakterer fra det populære spil Super Mario og som uden tvivl kommer til at sætte skub i festen. Hvis du elsker opmærksomhed og tøj, der
Læs mere
Wow, et mere farvestrålende jakkesæt skal du lede længe efter! Her har du et flot jakkesæt som er dekoreret med karakterer fra det populære spil Super Mario og som uden tvivl kommer til at sætte skub i festen. Hvis du elsker opmærksomhed og tøj, der er noget ud over det sædvanlige, er dette jakkesæt perfekt til dig. Du er garanteret komplimenter, så det halve kunne være nok! 

OppoSuits er modstykket til almindelige jakkesæt bortset fra kvalitet og pasform. De er fremstillet i sjove, atypiske mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være tøjets høje kvalitet, kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

BEMÆRK at jakkesæt fra OppoSuits er syet i slim fit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den største af to størrelser, hvis du er i tvivl.

OppoSuits Super Mario Jakkesæt inkluderer:
  • En farvestrålende jakke med mønster af karakterer fra Super Mario. Jakken har to røde knapper foran, tre ydre lommer og en skjult inderlomme
  • Et par matchende habitbukser med lynlås i skridtet, lommer og bæltestropper
  • Et slips i samme mønster.

Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

OBS! Skjorte og sko medfølger ikke.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter