Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
OppoSuits Merry Mario Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits Merry Mario Jakkesæt

559 kr.

-20%

Rek pris. 699 kr.
90'erne ringede, de vil have deres jakkesæt tilbage! Dette er jakkesættet til dig, der bare elsker alt, der har med Super Mario og hans venner at gøre! Hvis du skal til en konvention, såsom Comic Con, er dette jakkesættet to wear! Således viser du di
Læs mere
90'erne ringede, de vil have deres jakkesæt tilbage! Dette er jakkesættet til dig, der bare elsker alt, der har med Super Mario og hans venner at gøre! Hvis du skal til en konvention, såsom Comic Con, er dette jakkesættet to wear! Således viser du din dedikation til konsolspil, samtidig med at du er flot og pænt klædt på. Den perfekte kombination, ikke?

OppoSuits er den nøjagtige modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform) og er lavet i sjove, usædvanlige designs og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge din OppoSuit igen og igen, uden at den mister sin pasform. En matchende skjorte (som den på billedet) kan købes til! 

Bemærk, at OppoSuits jakkesæt er en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du tøver mellem to størrelser.

Fakta om Opposuit Merry Mario Jakkesæt:
  • Inkl. en jakke, et slips og et par bukser - alle med matchende mønstre
  • Jakken har to yderlommer samt en inderlomme
  • Skjorte medfølger ikke!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter