Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits Cashanova Skjorte

1 / 1

OppoSuits Cashanova Skjorte

299 kr.
KATCHING! Vil du pryde overkroppen med en af the founding fathers of the United States, kan vi ikke tænke os en bedre egnet skjorte end denne. 100 dollar bills så langt øjet rækker - så ved man, at det er rigtig luksuriøst og eksklusivt tøj!  Oppo
Læs mere
KATCHING! Vil du pryde overkroppen med en af the founding fathers of the United States, kan vi ikke tænke os en bedre egnet skjorte end denne. 100 dollar bills så langt øjet rækker - så ved man, at det er rigtig luksuriøst og eksklusivt tøj! 

OppoSuits er den direkte modsætning til almindelige skjorter, bortset fra kvalitet og pasform. De er fremstillet af sjove, specielle mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen uden, at det mister pasformen.

Produktet er en luksuriøs skjorte med dollarmotiv. Den er fremstillet af 100% polyester og fås i størrelserne: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49. Intet andet på billederne medfølger.

  • Materiale: 100% polyester
  • Fås i størrelse: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49
  • Kun skjorte medfølger 

BEMÆRK, at OppoSuits skjorter er slim fit-modeller. Vi anbefaler derfor, at du går en størrelse op, hvis du er i tvivl om størrelsen.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser