Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

mundbind sort CE KN95 FFP2 med ventilbeskyttelsesmaske - 5stk

-50%
mundbind sort CE KN95 FFP2 med ventilbeskyttelsesmaske - 5stk
mundbind sort CE KN95 FFP2 med ventilbeskyttelsesmaske - 5stk
mundbind sort CE KN95 FFP2 med ventilbeskyttelsesmaske - 5stk
mundbind sort CE KN95 FFP2 med ventilbeskyttelsesmaske - 5stk
149 kr.
Vejledende pris: 299 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Finflicka

Overvåg prisen på produktet

1.Engangs KN95 masker, åndbar, anti støv, sanitær og praktisk at bruge.


2. det indre lag af aktivt kul kan filtrere skadelige gasser eller lugte. 95% filtrering, et 360-graders tredimensionelt åndedrætsrum , giver beskyttelse mod støv til dig.


3. lavet af materiale af høj kvalitet, sikkert, blødt og behageligt , reducerer hudirritation.


4.Høj elastisk elastik, absorberer sved og ikke stram


5. Med en skjult plastnæse kan anti-tåge, indbygget i bruskbro, justeres for at undgå hulrum og reducere indånding af skadelige stoffer.


6. folde tynd sektion, let og nem at brugeSpecifikationer:


instruktioner:


Dæk næsen og munden, og hæng ørestropperne på begge sider af masken på øret; Fastgør næsebroen i en næse for at forhindre, at snavset luft kommer ind; Træk masken til underkæben for at skabe en tredimensionel vejrtrækning plads.


Bedste

slidtid er 8 timer


Bemærk :


Ikke-vaskbar

beskyttelsesklasse: KN95


Køn: Unisex


Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

LEVERING Alle ordrer behandles inden for 24-48 timer og normal leveringstid er 3-10 arbejdsdage. Men hvert produkt har en estimeret leveringstid, som du finder i produktbeskrivelsen eller på produktsiden. VENDER TILBAGE: Vi tilbyder en 14-dages returret. Hvis du fortryder dit køb, skal pakken returneres inden for 14 dage efter levering. Pakken skal returneres i original stand og må ikke åbnes eller bruges på nogen måde. Du som kunde er ansvarlig for at betale returomkostningerne for leveringen. Vi anbefaler, at du sender med et sporbart rederi, fordi du er ansvarlig for pakken, indtil den når os. Efter at have modtaget den, undersøger vi pakken, og hvis alt er i orden, udsteder vi din refusion inden for 3-4 arbejdsdage. BEMÆRK! Pakker, der sendes uden at kontakte os, accepteres ikke og sendes tilbage. PRODUKTSKADE Som kunde er du ansvarlig for at pakke ud og kontrollere, at produkterne i din pakke er fejlfri inden for tre dage efter modtagelsen. Vi anbefaler, at du laver en video, når du pakker din pakke ud, så hvis du har problemer, har du beviset for at vise det. Hvis pakken er blevet beskadiget ved levering, skal du rapportere skaden direkte til din agent, når du afhenter din pakke eller til transportøren, der leverer din pakke. Indsend din fejlrapport inden for 3 dage til CDON kundeservice, så hjælper vi dig. RETURGEBYR Vi opkræver et returgebyr på 49dkk for små pakker og 299dkk for tunge pakker. NPU - intet opkrævningsgebyr Vi opkræver en NPU på 149dkk for små pakker og 499dkk for tunge pakker. BEMÆRK! Det er også dit ansvar at sende den korrekte adresse, når du afgiver ordren. Hvis pakken returneres på grund af den forkerte adresse, opkræver vi også et NPU-gebyr.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .