Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st

-25%
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
Mundbind FFP2 / KN95 FDA godkendt - 30st
449 kr.
Vejledende pris: 599 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Finflicka

Overvåg prisen på produktet

Om KN95 maske

1. Vores KN95-maske kan isolere mindre partikler og passe tættere på ansigtet, det er ikke let at lække luft fra periferien, og filtreringseffektiviteten af ​​partikler kan nå 95% under standardforhold.

2. Det er nødvendigt at bære KN95-maske, hvis du skal gå til overfyldte steder eller markeder osv.

3. Ældre, børn, det anbefales ikke at bære den i lang tid.

KN95-masken er ikke en engangsmaske. I dette specielle tilfælde (ressourcemangel) kan det genbruges. Men der er betingelser:

1. Brugeren føler selvfølgelig, at vejrtrækningsmodstanden er større end før og skal udskiftes

2. Masker er beskadigede og skal udskiftes

3. Det anbefales at udskifte den efter brug 4 gange.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

LEVERING Alle ordrer behandles inden for 24-48 timer og normal leveringstid er 3-10 arbejdsdage. Men hvert produkt har en estimeret leveringstid, som du finder i produktbeskrivelsen eller på produktsiden. VENDER TILBAGE: Vi tilbyder en 14-dages returret. Hvis du fortryder dit køb, skal pakken returneres inden for 14 dage efter levering. Pakken skal returneres i original stand og må ikke åbnes eller bruges på nogen måde. Du som kunde er ansvarlig for at betale returomkostningerne for leveringen. Vi anbefaler, at du sender med et sporbart rederi, fordi du er ansvarlig for pakken, indtil den når os. Efter at have modtaget den, undersøger vi pakken, og hvis alt er i orden, udsteder vi din refusion inden for 3-4 arbejdsdage. BEMÆRK! Pakker, der sendes uden at kontakte os, accepteres ikke og sendes tilbage. PRODUKTSKADE Som kunde er du ansvarlig for at pakke ud og kontrollere, at produkterne i din pakke er fejlfri inden for tre dage efter modtagelsen. Vi anbefaler, at du laver en video, når du pakker din pakke ud, så hvis du har problemer, har du beviset for at vise det. Hvis pakken er blevet beskadiget ved levering, skal du rapportere skaden direkte til din agent, når du afhenter din pakke eller til transportøren, der leverer din pakke. Indsend din fejlrapport inden for 3 dage til CDON kundeservice, så hjælper vi dig. RETURGEBYR Vi opkræver et returgebyr på 49dkk for små pakker og 299dkk for tunge pakker. NPU - intet opkrævningsgebyr Vi opkræver en NPU på 149dkk for små pakker og 499dkk for tunge pakker. BEMÆRK! Det er også dit ansvar at sende den korrekte adresse, når du afgiver ordren. Hvis pakken returneres på grund af den forkerte adresse, opkræver vi også et NPU-gebyr.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .