Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Miss Mary Cool Sensation Camisole
Miss Mary Cool Sensation Camisole

1 / 2

Miss Mary Cool Sensation Camisole

389 kr.
Skøn undertrøje i utroligt blødt og elastisk materiale fra Miss Mary. Undertrøje fremstillet af et unikt funktionsmateriale - WinCool, som hjælper til at køle huden 1-2°C. Undertrøjen har tynde, justerbare skulderstropper samt tight pasform og passer
Læs mere
Skøn undertrøje i utroligt blødt og elastisk materiale fra Miss Mary. Undertrøje fremstillet af et unikt funktionsmateriale - WinCool, som hjælper til at køle huden 1-2°C. Undertrøjen har tynde, justerbare skulderstropper samt tight pasform og passer derfor perfekt under bluser og skjorter. Nederst er kanten laserskåret for at ikke glide op. En top som også fungerer godt at sove i på varme sommernætter, da materialets fugtafledende egenskaber gør at huden holder sig tør og dermed ikke opleves som fugtigt. Kombiner gerne med tilhørende undershorts for et perfekt sæt, at have på under kjoler og nederdele.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .