Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Jumpsuit Briella
Jumpsuit Briella
Jumpsuit Briella
Jumpsuit Briella
Jumpsuit Briella

1 / 5

Jumpsuit Briella

115 kr.

-50%

Rek pris. 229 kr.
Jumpsuit i vævet kvalitet med blødt fald. Kort ærme og rund hals med smalt kantbånd og lang slids med knap i ryggen. Afskæring i taljen med indsat elastik og korte, vide ben.Produktet indeholder viskose fra LENZING™ ECOVERO™, viskosefibre fremstillet
Læs mere
Jumpsuit i vævet kvalitet med blødt fald. Kort ærme og rund hals med smalt kantbånd og lang slids med knap i ryggen. Afskæring i taljen med indsat elastik og korte, vide ben.

Produktet indeholder viskose fra LENZING™ ECOVERO™, viskosefibre fremstillet af mere bæredygtigt træ, som udelukkende stammer fra certificerede og kontrollerede leverandører. LENZING™ ECOVERO™-fibre er certificeret i henhold til EU Ecolabel, EU's officielle miljømærkning, hvilket betyder at materialet opfylder strenge krav til bæredygtighed under hele levetiden: fra udvidelse af råmaterialet til produktion, distribution og bortskaffelse. Fremstillingen af LENZING™ ECOVERO™-fibre giver op til 50% lavere udslip og vandpåvirkning end almindelig viskose.


• Betræk: 100% Viskose
• Vask: Maskinvask 40°
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .