Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Josef Budget Kostume

1 / 1

Josef Budget Kostume

149 kr.
Tag til kostumefest klædt som en af verdens mest kendte Josef'er. Der er to klare fordele ved denne lækre dragt: For det første får du her en mulighed for at gå i kjole. For det andet er det et kostume, der kan varieres i en uendelighed! Du kan for e
Læs mere
Tag til kostumefest klædt som en af verdens mest kendte Josef'er. Der er to klare fordele ved denne lækre dragt: For det første får du her en mulighed for at gå i kjole. For det andet er det et kostume, der kan varieres i en uendelighed! Du kan for eksempel supplere med et tøjdyr, en flot stok, et par sandaler og måske endda et Jesusbarn!

Josefkostumet omfatter en robe og en vest i ét samt en hovedbeklædning. Roben er fremstillet af et tyndt materiale. Den er brun og lang med et hvid- og blåstribet parti på midten. Vesten er beige og er fastsyet. Foran er der placeret et hvidt reb, som bindes over maven. Hovedbeklædningen består af et brunt lærred med en hvid- og blåstribet krans. Stokken, sandalerne og skægget indgår ikke. Fuldend gerne med noget lignende for at opnå et udseende som på billedet.

Fås i størrelserne: One size og plus size.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme