Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model
Jakke i 3-i-1-model

1 / 11

Jakke i 3-i-1-model

1799 kr.
Jakke fra áhkká i 3-i-1-model. Jakken er vind- og vandtæt med aftagelig isolerende inderjakke, der kan bruges alene. Når den er taget ud, har du en vandtæt skaljakke. Vævet yderjakke i áphiTec5.5, 5000 mm vandsøjletryk med tapede sømme og åndbarhed o
Læs mere
Jakke fra áhkká i 3-i-1-model. Jakken er vind- og vandtæt med aftagelig isolerende inderjakke, der kan bruges alene. Når den er taget ud, har du en vandtæt skaljakke. Vævet yderjakke i áphiTec5.5, 5000 mm vandsøjletryk med tapede sømme og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h.
Aftagelig hætte med løbegang. Børstet polyester på indersiden af kraven. Lukning med lynlås og overfald over lynlåsen med velcro og trykknapper foroven og forneden. Ergonomisk skårede ærmer med regulerbar ærmekant. To store forlommer foran med klap med knap. To brystlommer med lynlås. To inderlommer, en i mesh og en med lynlås og hul til ledning. Ledningsholder ved halsen. Løbegang med stop i kanten forneden.
Den vatterede inderjakke fastgøres nemt med lynlås. Inderjakken er i bombermodel med rib i ærmekant og hals samt to lommer med lynlås og en inderlomme med lynlås og hul til ledning. Børstet fleece ved hagen. Vattering af MóurráFill, et let og blødt materiale med gode varmende egenskaber.
Længde bagpå (yderjakke) ca. 83 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

• Betræk: 100% Polyester
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .