Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Freya Bh Deco Moulded Plunge T-Shirt Bra
Freya Bh Deco Moulded Plunge T-Shirt Bra
Freya Bh Deco Moulded Plunge T-Shirt Bra

1 / 3

Freya Bh Deco Moulded Plunge T-Shirt Bra

489 kr.
Fantastisk BH i klassisk T-shirt model fra Freya's populære serie Deco. En klassisk serie med undertøj som er perfekt til basisgarderoben. BH med vatterede skåle, stabile bøjler og powernet i sidepartierne for ekstra støtte og god god pasform. BH'en
Læs mere
Fantastisk BH i klassisk T-shirt model fra Freya's populære serie Deco. En klassisk serie med undertøj som er perfekt til basisgarderoben. BH med vatterede skåle, stabile bøjler og powernet i sidepartierne for ekstra støtte og god god pasform. BH'en har en dyb udringning foran og giver din en fin kløft samtidigt som din byste en utroligt god støtte. Glatte skåle for at BH'en skal blive så usynligt som muligt under stramtsiddendetøj. BH'en har smalle, justerbare skulderstropper og lukkes af en klassisk hægtelukning i ryggen. Match gerne denne BH med trusser fra serien Deco og få det perfekte understøjssæt til basisgarderoben.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .