Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Frakke Vira
Frakke Vira
Frakke Vira
Frakke Vira
Frakke Vira
Frakke Vira

1 / 6

Frakke Vira

799 kr.
En quiltet og let vatteret frakke i genindvundet polyester med vandafvisende yderstof. Løs pasform. Fast hætte, høj krave og trykknapper. To påsyede lommer med blødt, børstet for. Længde ca. 113 cm i str. 34/36. Produktet indeholder genindvundet mat
Læs mere
En quiltet og let vatteret frakke i genindvundet polyester med vandafvisende yderstof. Løs pasform. Fast hætte, høj krave og trykknapper. To påsyede lommer med blødt, børstet for. Længde ca. 113 cm i str. 34/36.

Produktet indeholder genindvundet materiale, som genbruges for at reducere mængden af affald samtidigt med at der ikke anvendes nye ressourcer.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

• Betræk: 63% Polyamid, 37% Polyester
• Vask: Maskinvask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme