Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Frakke Sabina Padded
Frakke Sabina Padded
Frakke Sabina Padded
Frakke Sabina Padded
Frakke Sabina Padded
Frakke Sabina Padded

1 / 6

Frakke Sabina Padded

899 kr.
Lang vatteret frakke med oversizepasform. 2-vejslynlås og trykknapper foran. Fleeceforede lommer foran og skjult elastik i ærmekanterne. Vattering og for af genindvundet materiale. Længde ca. 119 cm i str. 34/36. Produktet er imprægneret med Rudolf
Læs mere
Lang vatteret frakke med oversizepasform. 2-vejslynlås og trykknapper foran. Fleeceforede lommer foran og skjult elastik i ærmekanterne. Vattering og for af genindvundet materiale. Længde ca. 119 cm i str. 34/36.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

Produktet indeholder genindvundet materiale, som genbruges for at reducere mængden af affald samtidigt med at der ikke anvendes nye ressourcer.

• Betræk: 63% Polyamid, 37% Polyester
• Vask: Maskinvask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme