Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Frakke Felizia
Frakke Felizia
Frakke Felizia
Frakke Felizia
Frakke Felizia
Frakke Felizia
Frakke Felizia

1 / 7

Frakke Felizia

899 kr.
Frakke Felizia i lang, let cocoon-formet model som er noget smallere forneden. 2-vejslynlås og overfald med trykknapper foran. Lommer med blødt fleecefor i siderne. Lynlåse i siderne forneden for justerbar vidde. Hætte med løbegang og skjult ribkant
Læs mere
Frakke Felizia i lang, let cocoon-formet model som er noget smallere forneden. 2-vejslynlås og overfald med trykknapper foran. Lommer med blødt fleecefor i siderne. Lynlåse i siderne forneden for justerbar vidde. Hætte med løbegang og skjult ribkant i ærmet. Let skinnende yderstof og blød, varmende vattering. Længde ca. 120 cm i str. 34/36.

Produktet er fremstillet af affald fra produktion eller fra brugt materiale, der er blevet samlet ind for at reducere mængden af affald, mens nye ressourcer ikke er blevet brugt.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

• Betræk: 100% Polyester
• Vask: Maskinvask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme