Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Elomi Bh Energise Sports Bra
Elomi Bh Energise Sports Bra
Elomi Bh Energise Sports Bra
Elomi Bh Energise Sports Bra

1 / 4

Elomi Bh Energise Sports Bra

479 kr.
En helt fantastisk sports-BH fra Elomi, som giver den stabile støtte, som en fyldig barm har brug for ved træning. Elomi Energise Sports Bra træningstoppen har solide bøjler med en firedelskonstruktion, som giver en sidestøtte, som omfavner hele barm
Læs mere
En helt fantastisk sports-BH fra Elomi, som giver den stabile støtte, som en fyldig barm har brug for ved træning. Elomi Energise Sports Bra træningstoppen har solide bøjler med en firedelskonstruktion, som giver en sidestøtte, som omfavner hele barmen og giver en fantastisk støtte. Trænings-BH´en er fremstillet i et fleksibelt mikrofibermateriale, som hurtigt transporterer fugten væk, og de solide skulderstropper sidder bekvemt. Elomi Energise Sports Bra sports-BH´en kan laves om til en krydset ryg ved enkelt at forlænge og føre båndene sammen med J-krogen. En stabil sports-BH, som giver dig den støtte, du har brug for ved alle livets træningspas!
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .