Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Dynenederdel med dunfyld

Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
Dynenederdel med dunfyld
1299 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-5 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Ellos

Overvåg prisen på produktet

Stribequiltet dynenederdel fra áhkká med varmt fyld af dun og fjer. Nederdelen er en del af kollektionen áhkká by Renata. Let blankt yderstof og en letvægts dun-/fjerblanding som gør det let at stoppe dynenederdelen ned i tasken/rygsækken. Justerbar talje med elastik. En gennemgående lynlås i den ene side som kan åbner oppefra, hvilket gør det let at tage nederdelen af og på. Lang lynlås i bunden på den anden side. Længde ca. 76 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

• Betræk: 100% Polyamid
• Vask: Maskinvask 40°

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Hvad koster returfragten? 39kr. for en normalpakke sendt med returlabel 'Return Drop Off' og 39 + 195 kr. for tunge varer og varer med stor volumen.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .