Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte
Dunparkacoat med hætte

1 / 8

Dunparkacoat med hætte

1799 kr.
Dunparkacoat fra áhkká som varmer skønt på kølige dage. Vind- og vandafvisende yderstof áphitec 3.3, 3000 mm vandsøjletryk med tapede sømme på udsatte områder og åndbarhed op til 3000 g/m2/24 h. Jakken lukkes med 2-vejslynlås under et beskyttende ove
Læs mere
Dunparkacoat fra áhkká som varmer skønt på kølige dage. Vind- og vandafvisende yderstof áphitec 3.3, 3000 mm vandsøjletryk med tapede sømme på udsatte områder og åndbarhed op til 3000 g/m2/24 h. Jakken lukkes med 2-vejslynlås under et beskyttende overfald med trykknapper og velcrolukning. Fast, vatteret og justerbar hætte med løbegang. Hætten har en aftagelig kant af kunstpels. Børstet polyester på indersiden af kraven og ved hagen. To forlommer med lynlås og beskyttende lommeklap som lukkes med trykknap. To lodrette brystlommer og en lomme på venstre ærme, alle med lynlås. I alt tre inderlommer; to åbne lommer i mesh og en lodret lomme med lynlås og hul til ledning. Indvendig løbegang i taljens sider samt i kant forneden. Jerseyribkant i ærmet. Længde bagpå ca. 93 cm i str. M.

áhkká anvender ikke dun som er håndplukket fra levende fugle.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

• Betræk: 100% Polyester
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .