Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Dunjakke Down Puffer Parka
Dunjakke Down Puffer Parka
Dunjakke Down Puffer Parka
Dunjakke Down Puffer Parka
Dunjakke Down Puffer Parka
Dunjakke Down Puffer Parka

1 / 6

Dunjakke Down Puffer Parka

900 kr.

-50%

1.799 kr.
Dunjakke Down Puffer Parka fra Studio Total Active. En noget længere, varmforet dunjakke i et vandafvisende stof. Pasformen er regular. Hætte med justerbar snøre i løbegang og aftagelig kunstpels. Høj krave med børstet polyester på indersiden. Jakken
Læs mere
Dunjakke Down Puffer Parka fra Studio Total Active. En noget længere, varmforet dunjakke i et vandafvisende stof. Pasformen er regular. Hætte med justerbar snøre i løbegang og aftagelig kunstpels. Høj krave med børstet polyester på indersiden. Jakken lukkes med 2-vejslynlås foran og har beskyttende overfald med velcrolukning. Indvendig jerseyrib i ærmekanterne. Jakken har flere lommer; en brystlomme og to lommer i siden med børstet polyester på indersiden samt to hoftelommer med lommeklap. Tre inderlommer; to åbne lommer i mesh og en lomme som lukkes med lynlås.

Studio Total Active bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

• Betræk: 100% Polyester

Identifikation

Producentens artikelnummer 7013475-01-XXS
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser