Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Didriksons, Skijakke, Guolldo, Amaranth

1 / 1

Didriksons, Skijakke, Guolldo, Amaranth

999 kr.
Med Guolldo fra Didriksons er du godt rustet til vinteren. Jakken er i et sporty design, og den vil holde dig varm, uanset vejret. Den er fremstillet af 100% vind- og vandtæt polyamid med tapede sømme (vandsøjletryk 5.000 mm). Vandafvisningen er fri
Læs mere
Med Guolldo fra Didriksons er du godt rustet til vinteren. Jakken er i et sporty design, og den vil holde dig varm, uanset vejret. Den er fremstillet af 100% vind- og vandtæt polyamid med tapede sømme (vandsøjletryk 5.000 mm). Vandafvisningen er fri for PFC. Trods sin tæthed, kan materialet ånde (4.000 g/m2/24h), hvilket er en praktisk detalje i forbindelse med efterårets og vinterens aktiviteter. Jakkens pasform kan tilpasses. Den nederste kant kan justeres, og det samme kan den aftagelige hætte og manchetterne. Herudover er jakken begavet med Didriksons Extend Size System, hvilket betyder, at ærmerne kan forlænges med en hel størrelse. Jakken kan altså vokse med barnet og dermed anvendes i lang tid. En anden smart detalje er sikkerhedsstroppen, der sikrer alle Didriksons-handsker med sikkerhedssnor. Jakken har reflekser både for og bag.

- Vandsøjletryk 5.000 mm, ISO 8011:1981
- Tapede sømme
- PFC-fri vandafvisning
- Vindtæt
- Åndbarhed: 4.000 g/m2/24h
- Aftagelig, justerbar hætte
- Justerbare manchetter
- Justerbar nederkant
- "Extend size", ærmerne kan forlænges med en størrelse
- Reflekser for og bag
- Handske-strop

Materiale: 100% polyamid-væv, PFC-fri vandafvisning

Vaskeråd: knap alle knapper, velcroremme, lynlåse og spænder. Anvend ikke skyllemiddel, da det har en negativ effekt på tøjets vandafvisende evner. Undgå tørretumbling og tørreskab. Vask ikke jakken, hvis det ikke er absolut nødvendigt. Skyl den hellere under bruseren.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme