Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Damella Wool Top
Damella Wool Top

1 / 2

Damella Wool Top

429 kr.
Vidunderlig top i blød uld fra Damella. Top i stram pasform med rund hals samt brede skulderstropper. Perfekt top til at have nærmest kroppen, som det første lag, når du behøver et varmt lag inderst. Fremstillet i 100 % uld, et materiale, der varmer,
Læs mere
Vidunderlig top i blød uld fra Damella. Top i stram pasform med rund hals samt brede skulderstropper. Perfekt top til at have nærmest kroppen, som det første lag, når du behøver et varmt lag inderst. Fremstillet i 100 % uld, et materiale, der varmer, når det er køligt samt køler, når det er varmt. Derudover transporterer uld fugt væk fra kroppen, og du kan på den måde føle dig tør. Perfekt top til at have på under skjorter eller bluser, når du vil have en varmende følelse. Toppen har en eftergivende pasform, og den sidder behageligt mod kroppen. Bær toppen, som den er eller under andet tøj. Tag gerne et kig på andre artikler fra Damellas uldserie.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .