Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Casall Seamless Recycled Tights
Casall Seamless Recycled Tights
Casall Seamless Recycled Tights

1 / 3

Casall Seamless Recycled Tights

699 kr.
Fantastiske træningstights i design uden sømme fra Casall. Hellange tights med høj talje som sikrer at bukserne sidder på plads under hele træningen uden at skære sig ind eller rulle sig. Fremstillet af et fint mønsterstrikket og ribbet materiale med
Læs mere
Fantastiske træningstights i design uden sømme fra Casall. Hellange tights med høj talje som sikrer at bukserne sidder på plads under hele træningen uden at skære sig ind eller rulle sig. Fremstillet af et fint mønsterstrikket og ribbet materiale med herlige farvekontraster. Træningsbukserne er lavet af genanvendt garn og passer perfekt til yoga, træning med bevægelses og anden lettere træning. Træningstightsene sidder flot og bekvemt samtidigt som de giver en fornemmelse af stretch og total bevægelsesfrihed. Tights med tight pasform som naturligvis er squat proof. Match med tilhørende sports-bh for et flot træningssæt!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .