Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Casall Essential Running Tights

1 / 1

Casall Essential Running Tights

300 kr.

-50%

Rek pris. 600 kr.
Løbeleggings i fuld længde med lynlås i benenderne, panel i skridtet og reflekstryk. Et perfekt valg til træning både inde og ude. - Smal pasform, designet til at forme og holde bagdel og lår på plads. Optimal støtte og komfort. Udviklet til høj inte
Læs mere
Løbeleggings i fuld længde med lynlås i benenderne, panel i skridtet og reflekstryk. Et perfekt valg til træning både inde og ude. - Smal pasform, designet til at forme og holde bagdel og lår på plads. Optimal støtte og komfort. Udviklet til høj intensiv træning såsom løb.- Mindre friktion og god bevægelsesfrihed takket være paneler på indersiden af benene.- Nøglelomme med lynlås midt bagpå.- Skjult snøre i taljen.- Refleksbånd på bagsiden af benene.- Fremstillet i RapiTech Lite, et let, blødt og lidt glitrende polyamidvæv med et højt indhold af elastan. Blød kvalitet med en blank overflade. God fugttransport, der gør, at du holder dig tør. Beholder farven og formen vask efter vask. Stof med stretch, der giver god bevægelsesfrihed.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .