Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Calida Richesse Lace Spaghetti Top
Calida Richesse Lace Spaghetti Top
Calida Richesse Lace Spaghetti Top

1 / 3

Calida Richesse Lace Spaghetti Top

399 kr.
Smuk undertrøje fra Calida Richesse Lace. Calida Richesse Lace Spaghetti Top er fremstillet i et silkeblødt materiale, en blød uld- og silkeblanding af høj kvalitet, som er skøn og behagelig mod din krop. Undertrøjens materiale er ribbet, for at regu
Læs mere
Smuk undertrøje fra Calida Richesse Lace. Calida Richesse Lace Spaghetti Top er fremstillet i et silkeblødt materiale, en blød uld- og silkeblanding af høj kvalitet, som er skøn og behagelig mod din krop. Undertrøjens materiale er ribbet, for at regulere varme og fugt. Dette gør, at Calida Richesse Lace Spaghetti Toppen er perfekt at have på hele året rundt. Undertrøjens skulderstropper er smalle og afsluttes i en sød sløjfe. Calida Richesse Lace Spaghetti Top undertrøjen har romantiske blonder i udskæringen. Match gerne toppen med det øvrige tøj fra Richesse Lace-serien, for et feminint sæt!
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .