Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Anita Bh Active Momentum Sports Bra
Anita Bh Active Momentum Sports Bra
Anita Bh Active Momentum Sports Bra
Anita Bh Active Momentum Sports Bra

1 / 4

Anita Bh Active Momentum Sports Bra

529 kr.
Vidunderlig sports-BH fra Anitas Active-serie, som er blevet belønnet med "the Red Dot Award" for en perfekt kombination af design og funktionelle egenskaber. Anita Active Momentum Sports Bra er en sports-BH uden bøjler, med formpressede skåle i et s
Læs mere
Vidunderlig sports-BH fra Anitas Active-serie, som er blevet belønnet med "the Red Dot Award" for en perfekt kombination af design og funktionelle egenskaber. Anita Active Momentum Sports Bra er en sports-BH uden bøjler, med formpressede skåle i et sømløst materiale, som giver optimal støtte og løft til barmen, også i de større skålstørrelser. Materialet i sports-bh´en ånder, absorberer og transporterer fugt væk og sidder utroligt solidt. De brede skulderstropper har regulerbar længde, for en perfekt pasform, med et rygparti i meshdetaljer, for god ventilationsevne. Anita Active Momentum Sports Bra er en herlig trænings-BH fra Anitas Active-serie, som holder barmen på plads under de mest højintensive træningsformer og kombineres med fordel sammen med de tilhørende træningstrusser fra samme serie, for et komplet sæt.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .