Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
20 stk CE FFP3 Malm Medicorum LAIANZHI 86 med ventil Beskyttelsesmaske Åndedrætsværn Mundbeskyttelse Mundbind mundbeskytter

1 / 1

20 stk CE FFP3 Malm Medicorum LAIANZHI 86 med ventil Beskyttelsesmaske Åndedrætsværn Mundbeskyttelse Mundbind mundbeskytter

2508 kr.

-57%

Rek pris. 5817 kr.
FFP3 Malm Medicorum LAIANZHI 86 Åndedrætsværn i vandafvisende materiale med justerbar næsebånd af højeste kvalitet. FFP3 er den højeste standard inden for sundhedsvæsenet til åndedrætsv&ae
  • ✓ FFP3 - Bedste beskyttelse med højeste filtrering
  • ✓ Højeste standard inden for pleje af åndedrætsvær
  • ✓ Samlet og forberedt i Sverige.
Læs mere
FFP3 Malm Medicorum LAIANZHI 86 Åndedrætsværn i vandafvisende materiale med justerbar næsebånd af højeste kvalitet. FFP3 er den højeste standard inden for sundhedsvæsenet til åndedrætsværn, der skal bruges i luftbårne infektioner fra bakterier og vira. Åndedrætsværn til slibning af hårdttræ og isoleringsarbejde til åndedrætsværn ved reparation af vægge, lofter, gulve og tag- eller vægisolering. Ventiludstyret åndedrætsværn giver FFP3-beskyttelse mod fint støv og olie eller vandbaserede sprøjteskyer, som ofte findes, når man arbejder med hårdt træ, isoleringsmaterialer, skimmel og bly.

Maskerne er designet til at give større ansigtsbevægelser, når du taler, og det meget effektive filtermateriale letter din vejrtrækning. Ventilen reducerer varmeophobning inde i åndedrætsværn ved at omdirigere udåndet luft. Den justerbare næsebro, buet design med lav profil og skulptureret næsepanel bidrager til en effektiv tætning og god pasform og giver også god synlighed. Det prægede øverste panel er designet til at minimere tåge for bedre synlighed med briller.

Maskerne pakkes hygiejnisk i et steriliseret miljø separat for at forhindre kontaminering inden brug.

Prisen er for 20 stk. Åndedrætsværn.

✓ FFP3 - Bedste beskyttelse med højeste filtrering.
✓ Højeste standard inden for pleje af åndedrætsværn.
✓ Samlet og forberedt i Sverige.


Teknisk specifikation
✓ Forberedt i Sverige
✓ Certificering: CE-mærkning
✓ Materiale: ikke-vævet bomuldsfiber
✓ Andet: vandafvisende, justerbar beslag over næsen
✓ Mængde: 20 stk

Sådan bruges åndedrætsværn
1) Vask dine hænder med sæbe og vand, inden du tager på eller tager åndedrætsværn af. Du kan også bruge sprit.
2) Når du tager på dækslet, skal du starte med at løfte det op mod dit ansigt og læg stropperne rundt om hvert øre. Læg den øverste del over næsen og træk den nederste del over munden og hagen. Tryk til kanten over næsen, så dækslet er strammere.
3) Når du fjerner dækslet, skal du fjerne stropperne forsigtigt fra ørerne og løfte dækslet af ansigtet. Undgå at røre ved fronten af dækslet.
4) Du er velkommen til at vaske dine hænder med sæbe og vand eller bruge sprit, når du har taget åndedrætsværn / mundbeskyttelse af.

Hurtige fakta

  • ✓ FFP3 - Bedste beskyttelse med højeste filtrering
  • ✓ Højeste standard inden for pleje af åndedrætsvær
  • ✓ Samlet og forberedt i Sverige.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter