Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Wahoo KICKR Desk

(0)
Skrive en anmeldelse
-11%
Wahoo KICKR Desk
Wahoo KICKR Desk
2495 kr.
Vejledende pris: 2799 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Wahoo Fitness desk er et smart bord, der både kan anvendes under din KICKR-træning såvel som et fristående ståbord på kontoret. Bordet er meget alsidigt og justerbart.

Med et tryk på en knap kan du nemt sænke eller hæve bordet mellem siddende og stående position. De indbyggede hjul gør bordet nemt at flytte til en anden plads eller at justere for at få den bedste vinkel. Den slidstærke stålramme sørger for, at både du og din computer er sikre. Bordet er udrustet med en støtte til din Smartphone eller tablet. De indbyggede ledningsholdere gør, at alle ledninger er gemt af vejen. Bordets gummimåtte sørger for, at alt forbliver på plads.

Specifikationer:

 • Størrelse, stel: 71,12 cm bred, 76,2 cm dyb
 • Størrelse, bord: 71,12 cm bred, 35,56 cm dyb
 • Afmærkningshøjde, justerbar mellem: 84 - 122 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.