Ultimate Run Bra, black, Sort

Ultimate Run Bra, black
Tip en ven
399 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af Bodystore.dk

Mere fra Bodystore.dk Bodystore.dk er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Bodystore.dk, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Ultimate Run Bra

Sports-bh til den som træner på et høj niveau! Ultimate Run Bra er specielt fremstillet for at kunne tilbyde 100% støtte ved løb og lignende aktiviteter. Den transporterer fugt væk og holder kroppen tør under hele træningen. Brede skylderbånd med forring, som ikke gnaver i skulderne, samt en smart lås i nakken og på bagsiden af rykken som på en normalt bh.

Som med andre sports-bh'er fra Shock Absorber er det videnskabeligt bevist at Ultimate Run Bra reducerer tredimensionelle brystbevægelser med op til 74 %, hvilket sikrer dig ultimativ støtte, komfort og sikkerhed, når du træner.

 


 

Om Shock Absorber:

Shock Absorber adskiller sig fra andre sports-bh'er ved at være tilpasset både skålstørrelse og rygstørrelse. Det tekniske designerteam har en unik forståelse for kvindekroppen - og har anvendt de tekniske principper, som anvendes inden for undertøjsdesign, for at sikre, at Shock Absorber leverer den
bedste pasform og ydelse, uanset hvilken sport du udøver. Det sker i kraft af overlegen struktur og anvendelse af fibre med høj ydelse.

Bemærk venligst!

Med hensyn til størrelsesmærkning i Shock Absorbers sports-bh'er (fra E-skål og opefter) gælder det, at Shock Absorber benytter sig af de engelske skålstørrelser sammen med den europæiske standard i forhold til omkredsen på selve mærkningen i bh'en.

I webshoppen bruger vi den europæiske standard med hensyn til bh-størrelser, dvs. omkredsmål 60-95 cm samt skålstørrelse A-J, uden dobbeltstørrelser. Shock Absorber har et felt i sine bh'er, hvor EU-størrelserne er angivet. Her har de imidlertid blandet engelsk skålstørrelse med vores omkredsstørrelse, hvilket betyder, at en europæisk E-skål bliver en DD-skål på mærkningen i bh'en (fx 70E = 70DD).

I omsætningstabellen nedenfor kan du se, hvad der kommer til at stå for en skålstørrelse i bh'en, når du får den hjem. Hvis du bestiller en E-skål, kommer der til at stå DD, hvis du bestiller en F-skål, kommer der til at stå E osv. Du får den størrelse, du har bestilt, men blot med angivelse af den engelske skålstørrelse.

Skålstørrelse

 

 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 171 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 114 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »