Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TOPO U.S. 100K Garmin microSD™/SD™ card

1 / 1

TOPO U.S. 100K Garmin microSD™/SD™ card

475 kr.

-20%

Rek pris. 596,25 kr.
Til glæde for friluftsentusiasternes næste eventyr har vi kortlagt hver eneste bakke og dal. Dette produkt har nu flere detaljer end nogensinde før med topografiske kort, der svarer til USGS-kort i målestokken 1:100.000, og som omfatter de finere det
Læs mere

Til glæde for friluftsentusiasternes næste eventyr har vi kortlagt hver eneste bakke og dal. Dette produkt har nu flere detaljer end nogensinde før med topografiske kort, der svarer til USGS-kort i målestokken 1:100.000, og som omfatter de finere detaljer i naturen. Det indeholder også terrænkonturer, topografiske højdeangivelser, bjergtoppe, parker, kystlinjer, floder, søer, geografiske punkter med mere.

Funktioner

  • Detaljerede, digitale topografiske kort, svarende til 1:100.000 USGS-kort.
  • Indeholder veje fra HERE (ikke rutbare).
  • Indeholder detaljerede hydrografiske oplysninger, herunder kystlinjer ved hav, søer og floder, vådområder samt permanente og årstidsbestemte vandløb.
  • Omfatter søgbare interessepunkter, som f.eks. parker, campingpladser, udsigtspunkter og skovturssteder.
  • Giver højdeprofiler på kompatible enheder, så du kan vurdere terrænets sværhedsgrad.
  • Indeholder veje, spor og motorveje i by- og landområder, så det er nemt at nå til en destination ved at oprette punkt-til-punkt-ruter på kompatible enheder.
  • Viser nationalparker, statsparker og lokale parker, skove og naturområder.
  • (kun dvd¹) Omfatter BaseCamp™-software til administration af data på din GPS og computer, afspilning af ruter og spor, geotagging af fotos m.m.

Prøv, før du køber!

Klik på kortet for at starte vores interaktive kortvisning. Panorer og zoom for at se de detaljerede veje og interessepunkter, der følger med købet.

Om dækning

Indeholder digitale topografiske kort til hele USA, herunder Alaska, Hawaii og Puerto Rico.

Upptäck mer inom Sport
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .