OCR, Swimrun og forhindringsbaner

Forhindringsbaneløb bliver mere og mere populært over hele verden. Her har vi samlet alt du behøver for at kunne komme igennem de hårdeste løb. Læs mere om forhindringsbaneløb her.

Du kommer til at bruge sko med et godt greb. Hvis du skal springe eller svømme i vand, så skal du tænke på at tage et par lette sko, der ikke absorberer så meget vand og dermed bliver tunge. 

Da du vil komme til at skulle kravle og klatre, så anbefaler vi smidigt tøj, som ikke sidder fast. Kompressionstøj tørrer også hurtigt, hvis du bliver våd. 

Et ur vil hjælpe dig med at holde styr på, hvor hurtigt, hvor langt, og hvilken tid du løber på. Dette er godt, når du træner og konkurrerer for at holde styr på, hvor hurtigt du skal løbe for ikke at blive træt for tidligt samt for at holde på den rigtige hastighed under selve løbet.

GPS- og Pulsmålere

At få noget hurtigt før og efter træningen, kan hjælpe dig, så du ikke bliver drænet for energi. Kosttilskud hjælper dig også med at maksimere din træning før selve løbet. Tag en proteinbar med dig i tasken for en sikkerheds skyld - du finder dem under kosttilskud.