Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

FINNLO Performance

(0)
Skrive en anmeldelse
FINNLO Performance
FINNLO Performance
FINNLO Performance
20495 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

FINNLO af HAMMER Performance Løbebånd

En smart all-round løbebånd, der bliver din egen personlige træner takket være en interaktiv træningsmetode. Med en omfattende multimediepakke og en central Android touch-konsol er du forbundet med træningsverdenen i hele træningen og efterlader varige indtryk. Den ekstra store løbeflade øger sikkerheden, og med en berøringsbetjening kan du justere intensiteten af ​​træningen med et tryk på en knap.

En løbebånd med maksimal ydeevne - designet til at få det bedste ud i dig...

Træ SMART med træningscomputeren "Social Workout"

FINNLO Performance er et strålende eksempel på en ny generation af løbebånd og tilbyder noget for enhver, uanset træningsniveau, med deres innovative og brugervenlige Android TFT Touch træningscomputer. Gør din træning til en livsstil, og sæt dig selv i den forbigående fil. Du holder altid styr på dine træningsdata takket være det store display på 10,1 tommer.

Forbundet med verden: Synes godt om og feeds under træningen

Del træningsfotos og videoer direkte med dine venner og bekendte for at få motiverende lide lige til din løbebånd under træningen. Tag din løbepræstation til et nyt niveau med de store sociale mediesider som Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Præsenter din træning for dit samfund, og del den med familie og venner.

Gennem browseren kan du allerede få praktiske løbstips, bestille nye løbesko eller kigge efter opskrifter på en nyttig smoothie eller mad, der er god efter træning.

Effektiv træning med egen musik, Netflix og Spotify

Den smarte konsol har også en USB-oplader til din egen smarte enhed, samt et integreret lydsystem til en motiverende træning til din yndlingsmusik, der kan spilles direkte i stereohøjttalere via Spotify eller lydstik. 

Ubegrænset forbindelse med Bluetooth og wifi

En Bluetooth-grænseflade til tilslutning af en smart enhed, såsom en smartphone eller tablet og wifi-interface, giver dig uovertrufne muligheder og fuld række moderne forbindelser. Du kan placere din tablet eller smartphone i den integrerede holder.

App-support til mere personlig træning

App-kompatibiliteten af ​​din FINNLO Performance-løbebånd giver dig et meget nødvendigt løft, der øger løbertilfredsheden og hjælper dig med at nå dine mål. En morgenvandring på gaderne gennem Paris eller en betagende løb ved Grand Canyon. Med den rigtige app er hele verdenen ved dine fødder.

Den nemmeste og mest moderne måde at bruge løbebånd på

Takket være en central kontrol navigerer du let, bekvemt og intuitivt gennem menuen i moderne og tydeligt layout med paneler. Det centrale og minimale betjeningskoncept forbedrer brugerkomforten med et par touch-knapper og en tryk- og drejebrille.

Udviklet til at aflaste leddene

FINNLO Performance har en 3,1 mm tyk flerlags ortopædisk løbemåtte, der føles naturlig og giver dig mulighed for at lande blødt i kombination med et 8-punkts dæmpningssystem. Hele bevægelsesindretningen er positivt påvirket, din løbsdynamik forbedres, og fod-, knæ- og hofteledene og rygsøjlen er lettet.

Kør som skyer - en himmelsk oplevelse!

Løbebåndet "Performance" elsker din løbestil

Vælg din personlige løbeoplevelse, og hold dit eget tempo! Uanset om du er lidt af en langdistanceløber og elsker maratonløb, en vindende kranium, der ønsker at opnå hurtige resultater, eller hvis du træner for at føle dig godt eller rehabiliteret, er FINNLO Performance en multi-talon, der løser mest.

Løb, jogging, gåture - en fleksibel træningspartner for alle.

Ubegrænset ydelse til alle krav

Med en effektiv, stille og perfekt afstemt 3,5 hk motor med en topkapacitet på 9 hk har FINNLO Performance et stort hastighedsområde fra 0,8 km / t til 22 km / t. FINNLO Performance løbebånd er derfor lige så god til elitesport som til rehabiliteringstræning. Løbstempoet kan justeres i trin på 0,1 km / t, hvilket giver alle betingelserne for en sund løbøvelse.

Juster intensiteten i 8 trin med et enkelt klik

Din løbetræning får et løft med den avancerede teknologi fra FINNLO Performance. Med de bløde direkteopknapper med et enkelt tryk kan du ændre hastighed og hældning med blot et tryk på en knap. De hurtige skift giver en varieret træning med forskellig intensitet for at simulere løb i naturen.

Med hurtigvalgsknapperne kan du indstille skråningen elektronisk i 15 forskellige skråninger (maks. 15%) for at forberede dig optimalt til løbet i kuperet terræn.

En XXL løbeflade, der imødekommer alle udfordringer

Løbebåndet kan modstå store belastninger og har en generøs løbeoverflade på 1.520 x 520 mm. Med en maksimal brugervægt på 160 kg får selv store voksne en helt naturlig, behagelig og autentisk løbeoplevelse. Bredden er 520 mm, og de stabile og robuste sideflader giver gode betingelser for sikker og stabil løbetræning.

Oplev alsidighed på sit bedste. Meter efter meter.

Performance-løbebåndet fra FINNLO lever op til sit navn og giver dig og tre andre brugere en optimalt tilpasset løbetræning. Træning med pulskontrol, mål pulsen nøjagtigt og konstant med et pulsbånd eller træning i henhold til den specificerede afstand, kaloriforbrug og / eller træningstid.

Det bedste af alt: efter hver træning vises automatisk en detaljeret oversigt over gennemsnitshastighed, varighed og gennemsnitlig hældning.

Stort udvalg af programmer til 4 brugere

Med 10 yderst effektive og forprogrammerede træning, som du nemt kan tilpasse via berøringsskærmen, kan du designe din træning individuelt og tilpasse den helt til dine egne behov.

Programområdet på FINNLO Performance inkluderer alle typer træning:

 • Let kørsel
 • Tempelåbning i tærskelhastighed
 • Afstand kører med stigende belastningslængde
 • Tempo-træning og intervalltræning som forberedelse til konkurrence og maraton
 • Rygtræning

Mærk tidens puls

Du får de bedste resultater for cardio-træning med hjertefrekvensstyret træning baseret på din maksimale hjertefrekvens. De to forudindstillede øvre hjertefrekvensgrænser hjælper begyndere med at styrke det kardiovaskulære system og få fedtforbrændingen i gang med 60% af den maksimale hjertefrekvens. Erfarne atleter kan forbedre deres udholdenhed og kondition med 80%.

En tredje, individuel øvre hjertefrekvensgrænse kan gemmes til specifikke træningsmål og giver dig plads til at nå dine mål hurtigere.

Bare fold op og rulle på plads

Takket være den praktiske foldefunktion og transporthjulene kan du nemt konfigurere din Performance løbebånd - og stuve væk lige så let, hvis nødvendigt.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.