Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Exercise bike EB300

(0)
Skrive en anmeldelse
-47%
Exercise bike EB300
Exercise bike EB300
3190 kr.
Vejledende pris: 5995 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Casall EB300 er en stille og stabil motionscykel der kan klare en maks vægt på 150 kg

Den baggrundsbelyste display er udrustet med 12 varierende træningsprogrammer. Med håndpuls sensoren er det nemt at holde øje med pulsen mens du træner. Displayet har holder til smartphone/tablet.

Cyklen er udrustet med transporthjul hvilket gør det nemt at flytte cyklen for at kunne gemme den væk når den ikke bruges.

Passer brugere op til 190 cm høje.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.