Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Zippo Special Edition Lighter (IWO Jima)
Zippo Special Edition Lighter (IWO Jima)
Zippo Special Edition Lighter (IWO Jima)
Zippo Special Edition Lighter (IWO Jima)

1 / 4

Zippo Special Edition Lighter (IWO Jima)

145,13 kr.
Diagonal Weave lighteren blev tilføjet til serien af lightere ved hjælp af den målrettede børsteteknik i 2013, der sluttede sig til Sildebens Sweep og Chrome Arch lightere. Den målrettede børstningsteknik tilføjer et tydeligt lodret mønster med stri
Læs mere

Diagonal Weave lighteren blev tilføjet til serien af lightere ved hjælp af den målrettede børsteteknik i 2013, der sluttede sig til Sildebens Sweep og Chrome Arch lightere. Den målrettede børstningsteknik tilføjer et tydeligt lodret mønster med striber på forsiden og bagsiden af lighteren. Mens siderne af standard børstet krom lighter har en meget poleret finish, siderne af denne model har en tumbled / street krom finish.


Hver Zippo vindtæt lighter er pakket i "en kasse", designet til at imødekomme voksende bekymringer om udtømning af naturressourcer. Både den stilfulde gaveæske og papindsatsen er lavet af fornyelige materialer og er 100% genanvendelige. Den patenterede "one box" er attraktiv, nem at håndtere og designet til at vise mere af det lettere end nogensinde.


Genopfyldning

Leveret ubesatte

Samlerobjekt

Fyld op med Zippo premium lightervæske


Bemærk, at nogle elementer kan variere i nuance af farve, stil eller materiale til det medfølgende billede.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme