Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Yoga cork block, Yogatilbehør
Yoga cork block, Yogatilbehør

1 / 2

Yoga cork block, Yogatilbehør

150 kr.
Vores yogablokke er lavet af 100% naturlige materialer og skabt af den fineste portugisiske kork. Denne korkyogablok er et økologisk alternativ til plastiske yogablokke. I betragtning af at kork er bionedbrydeligt, vil dets anvendelse ikke skade n
Læs mere

Vores yogablokke er lavet af 100% naturlige materialer og skabt af den fineste portugisiske kork. Denne korkyogablok er et økologisk alternativ til plastiske yogablokke. I betragtning af at kork er bionedbrydeligt, vil dets anvendelse ikke skade naturen eller skabe affald.

Yoga -blokernes lette egenskaber gør dem lette at bære til steder uden for dit hjem. Det er et perfekt værktøj til at hjælpe dig under hver træning. Yogablokken er bred nok til at understøtte armbalanceringsøvelser og støtte til (nedre) ryg under liggende øvelser.

Blokens overflade er meget behagelig for huden på grund af det naturlige materiale. Den skridsikre overflade gør dine øvelser behagelige selv under aktive yogaøvelser. Vores korkblokke har afrundede kanter, der sidder godt i hånden og forhindrer trykpunkter.

Disse yogablokke kræver ikke omfattende vedligeholdelse. At tørre dem af med en klud og sæbevand vil holde det rent sikkert.

Da vi er et miljøbevidst mærke, har alle vores produkter og emballage en minimal indvirkning på naturen. Vi bruger ikke plast til emballage, men kun papir, pap eller andre holdbare materialer.

SPECIFIKATIONER

  • Materiale: kork
  • Størrelse: 227 x 150 x 75 mm (længde x bredde x højde)
  • Vægt: 515 gram
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme