Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Wahoo RPM Speed Sensor

Wahoo RPM Speed Sensor
Wahoo RPM Speed Sensor
270 kr.
Vejledende pris: 275 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

WAHOO RPM hastighedssensor er en smart lille løsning til at måle din hastighed ved cykling. Sensoren er trådløs, magnetfri og vejer meget lidt. Den sættes nemt fast på din pedalarm eller din sko. Takket være Bluetooth 4.0 og ANT+ dual band-teknologien kan du tilslutte og se din statistik på både Smartphones og cykelcomputere med GPS. Det har aldrig været nemmere at se din hastighedsdata.

Specifikationer:

  • Størrelse: 3,2 x 1,9 x 2,54 cm
  • Vægt: 7 gram
  • Batteri: CR2032
  • Batteriets levetid: Op til 12 måneder
  • Vandafvisende: (IPX7)
  • Trådløs signalstyrke: op til 3 meter

4.0

baseret på 118 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (113)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .