Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Vibrationsmaskine VibroGym Alex, inSPORTline
Vibrationsmaskine VibroGym Alex, inSPORTline
Vibrationsmaskine VibroGym Alex, inSPORTline
Vibrationsmaskine VibroGym Alex, inSPORTline

1 / 4

Vibrationsmaskine VibroGym Alex, inSPORTline

10571 kr.

-9%

Rek pris. 11574 kr.
Alex er en ideel vibrationsmaskine fra inSPORTline til at forme din krop, øge mobiliteten i leddene, og som samtidig lindre stress og giver afslapning. Vibrationstræning er en af ??de mest tidsbesparende former for motion du kan finde, ford
Læs mere
Alex er en ideel vibrationsmaskine fra inSPORTline til at forme din krop, øge mobiliteten i leddene, og som samtidig lindre stress og giver afslapning. Vibrationstræning er en af ??de mest tidsbesparende former for motion du kan finde, fordi du relativt hurtigt kan begynde at se resultater blot med 5 minutters intervaltræning.

Denne vibrationsmaskine er velegnet både til hjemmebrug og til lettere kommercielle formål som for eksempel på en arbejdsplads.

Gennem 3D-vibrationen fra denne maskine kan du effektivt styrke dine muskler og slippe af med overflødig fedt og forme din krop. Pladen er dækket med en meget behagelig måtte, der hjælper med at reducere stress, og som kan få f.eks. fødder, håndflader, ryg eller balder til at afspændes. Træning på vibrationersplade både styrker, lindrer og forebygger smerter eller ømhed i muskler og led, øger blodcirkulationen, forhindrer fremkomst eller forekomst af cellulite. Andre sundhedsmæssige fordele er, at det stimulerer produktionen af ??væksthormon og øger kroppens balanceevne og koordination.

Den er udstyret med stropper, der kan bruges til at give en endnu bedre træning og praktiske hurtigknapper til at justere frekvensen. Leveres med fjernbetjening, så du kan styre din træning fra din træningsposition. Er også designet med et udligningsystem, der kompenserer for ujævne gulve.

Display 
Dybde76 cm
Højde148 cm
InkluderetManual med træningsinstruktioner
Længe77 cm
ManualEngelsk, tjekkisk
Maximal belastning120 kg
ModstandVibration
Modstandsniveau50 stk.
Motor400 W
Program18 stk. prækonfigurerede programmer, 3 stk. brugerprofiler
SkærmeTid, hastighed, program
Tekniske detaljer 
TypeLED-skærme
Vægt48 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter