Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Vibrationsmaskine Lotos, silver, inSPORTline
Vibrationsmaskine Lotos, silver, inSPORTline

1 / 2

Vibrationsmaskine Lotos, silver, inSPORTline

3.789 kr.
En vibrationsplade til brug i hjemmet med et moderne design fra inSPORTline, der giver træning til hele kroppen, og som kan bruges til flere forskellige formål, herunder både muskelvækst og vægttab. Lotos giver en vertikal vibration med 50 forskell
Læs mere
En vibrationsplade til brug i hjemmet med et moderne design fra inSPORTline, der giver træning til hele kroppen, og som kan bruges til flere forskellige formål, herunder både muskelvækst og vægttab.

Lotos giver en vertikal vibration med 50 forskellige intensitetsniveauer og med de rigtige øvelser, kan du opnå resultater med 5 minutters træningspas. Eksempler på øvelser findes i manualen. Denne træningsmaskine er designet med en speciel massageplade, der reducerer spændinger i fødder og ben samt i kroppen som helhed.

Træning med denne vibrationsmaskine giver også mange andre sundhedsmæssige fordele såsom øget blodcirkulation, lindring af stivhed og smerter i led og muskler, forbedring af balance og koordinationsevne og øget produktionen af ??væksthormon, som påvirker både muskelvækst og fedttab.

Vibrationstræning har også vist sig at bekæmpe cellulitis og menes at forebygge stress og angst, men er primært en form for motion, som er sikker, effektiv og tidsbesparende.<

Bredde64 cm
Display 
FarveSølv
Højde140 cm
InkluderetManual med træningsinstruktioner
Længe67 cm
ManualEngelsk
Maximal belastning120 kg
ModstandVibration
Modstandsniveau50 stk.
Motor300 W
SkærmeTid, hastighed, vibrationsintensitet
Tekniske detaljer 
TypeLED-skærm
Vægt30 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser