Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

VERTICAL PLATE TREE

Til kassen

Se også

VERTICAL PLATE TREE

(0)
Skrive en anmeldelse
12495 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid Expressleverance
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Thor Fitness Exclusive er en serie af gymnastikmaskiner af høj kvalitet til større fitnesscentre. TF Exclusive - VERTICAL PLATE TREE er en del af Thor Fitness Exclusive-kollektionen.

Det robuste lodrette design giver seks vægtholdere, der gør det muligt at stable vægtplader. Det elegante design hjælper med at se moderne topgulve ud.

BEMÆRK! Det billede, du ser, er 3D-animeret. Farven kan afvige fra det færdige produkt.

specifikationer

Bredde: 76 cm
Højde: 124 cm
Længde: 71 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.