Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Vægtskive IWF Weightlifting Competition, 20 kg, blå, Eleiko
Vægtskive IWF Weightlifting Competition, 20 kg, blå, Eleiko
Vægtskive IWF Weightlifting Competition, 20 kg, blå, Eleiko

1 / 3

Vægtskive IWF Weightlifting Competition, 20 kg, blå, Eleiko

3325 kr.
20 kg olympisk vægtskive fra Eleiko, som er fremstillet, kalibreret og certificeret for at opretholde den samme kvalitet som konkurrenceskiver.Specielt designet til træning inden en konkurrence med IWF-certifikater og livfuld farvedesign. Hver vægt h
Læs mere
20 kg olympisk vægtskive fra Eleiko, som er fremstillet, kalibreret og certificeret for at opretholde den samme kvalitet som konkurrenceskiver.

Specielt designet til træning inden en konkurrence med IWF-certifikater og livfuld farvedesign. Hver vægt har en unik farve, der sammen lyser op dit gymcenter.

Konstrueret med Eleikos egne patentbeskyttede svenske gummi- og galvaniserede stålnav i høj kvalitet, der giver både behageligt greb og høj ydeevne tåler år med brug av høj intensitet.
SBR-gummi
Eleikos unikke svenske SBR-gummi er en af ??de vigtigste faktorer, der gør skivene specielle og også med en fremragende kvalitetskontrol i fremstillingsprocessen.
På denne måde kan man undersøge studs, reducere mangler og følgelig producere velafbalancerede, holdbare vægtplader samt høj præcision med den lavest mulige tolerancemarginer.

Høj kvalitet og holdbarhed
Med det patenterede SBR-gummi, galvaniseret stålnav og omhyggelige fremstillingsprocesser gør Eleiko alt for at sikre mange års intensiv træning.
Perfekt til dem, der træner løft på træningsniveau!
Disse høje standarder sikres ved hårde testkriterier, der bruges til at godkende vægtene etter produktion.

Detaljeret design
Disse vægtskivene er farvekodet i henhold til IWFs regler med klart hvidt tryk, der forenkler identifikation selv på længere afstand. Takket være en markant kant på siderne bliver det nemt at hente og håndtere vægtpladerne med altid et lige så stabilt greb.

Omhyggelig kalibrering
Eleikos IWF-vægtløftningsvægte er omhyggeligt kalibreret efter IWF-specifikationer og holdt inden for strenge tolerancer;
10 kg inden for +/- 80 g, 15 kg inden for +/- 120 g, 20 kg inden for +/- 160 g, og 25 kg skiverne er inden for + 2 / -200 g.
Bredde5.4 cm
Farveblå
FinishSBR-gummi
Forpakning1 stk
Huldiameter50 mm
Materialejern
Vægt20 kg
ØvrigtIWF-certificeret
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter