Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
TRX-100 HRC APP Ready AC
TRX-100 HRC APP Ready AC
TRX-100 HRC APP Ready AC
TRX-100 HRC APP Ready AC
TRX-100 HRC APP Ready AC
TRX-100 HRC APP Ready AC

1 / 6

TRX-100 HRC APP Ready AC

15390 kr.

-14%

Rek pris. 18000 kr.
Toorx TRX-100 løbebåndet er udstyret med al den komfort, du kan tænke dig, for at få mest muligt ud af din træning. Bluetooth-modulet giver dig mulighed for at bruge en række forskellige apps, der øger træningsmotivationen og også er sjove. USB-indga
Læs mere

Toorx TRX-100 løbebåndet er udstyret med al den komfort, du kan tænke dig, for at få mest muligt ud af din træning. Bluetooth-modulet giver dig mulighed for at bruge en række forskellige apps, der øger træningsmotivationen og også er sjove. USB-indgangen giver dig mulighed for at bruge Toorx TRX ROUTE KEY, som giver dig træningsplaner, data og mulighed for at dele dine fremskridt online.

Løbebåndet er udstyret med en vekselstrømsmotor med en ydelse på 4 hk og en maksimal ydelse på 7 hk. Motoren har 5 års garanti og andre komponenter 2 års garanti.  Den store LCD-skærm har en trådløs modtager til let og let at overvåge pulsen.

Løbebåndets hældning er 13% og kan indstilles i 15 forskellige niveauer.

Den store løbeoverflades luftbaserede affjedringsteknologi - med stødabsorberende luftpuder, tilpasser sig løberens trin og giver skånsom, behagelig og behagelig træning. 

Pulsbælte medfølger. 

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos træningsmaskiner.com anbefaler vi derfor alle vore kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine.  

Filer til download

Toorx TRX-100 HRC-produktblad

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter