Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Tribord easybreath snorkelmaske
Tribord easybreath snorkelmaske
Tribord easybreath snorkelmaske
Tribord easybreath snorkelmaske
Tribord easybreath snorkelmaske
Tribord easybreath snorkelmaske

1 / 6

Tribord easybreath snorkelmaske

930,98 kr.

-23%

Rek pris. 1210,27 kr.
Tribord Easybreath Snorkel Mask Se og træk vejret lige så let som på land. Den største hindring for snorkling er vanskelighederne med at trække vejret under vandet med en snorkel. Faktisk er det unaturligt at trække vejret gennem din mund, og snorkel
Læs mere
Tribord Easybreath Snorkel Mask

Se og træk vejret lige så let som på land.
Den største hindring for snorkling er vanskelighederne med at trække vejret under vandet med en snorkel. Faktisk er det unaturligt at trække vejret gennem din mund, og snorkelmundstykket betragtes undertiden for påtrængende, ubehageligt og uhygiejnisk. Derfor opfandt Tribord Easybreath, den første snorkelmaske i fuld ansigt, til vejrtrækning under vand så let og naturligt som du ville på land med næse og mund.
Takket være sin store størrelse tilbyder denne innovative maske også brugerne et uhindret 180 ° synsfelt og forhindres i at tåge op af et dobbelt luftstrømningssystem, der er identisk med det system, der anvendes i indenlandske udsugningsventilatorer. easybreath snorkelmaske.
For at sikre, at der ikke kommer vand ind gennem snorklen, er Easybreath-masken udstyret med en mekanisme, der sætter toppen af snorklen, når den nedsænkes i vand. Desuden er toppen af snorklen meget synlig for at undgå kollisioner på overfladen.
4,7 x 7,5 x 11 tommer.
Tillad venligst 2-4 uger til forsendelse.
I det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, fraskriver Thing Daemon, Inc. og dets officerer, direktører, medarbejdere, agenter og leverandører specifikt ethvert ansvar som følge af personskade og / eller død som følge af eller som følge af din brug af opnåede produkter gennem webstedet, applikationerne eller i forbindelse med tjenesterne.Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .