Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Treadmill inSPORTline Galdigar

1 / 1

Treadmill inSPORTline Galdigar

43199 kr.
Unik maskine, som både er et motor- og motorløst løbebånd. Plus vibrationsindstillingen udvikler det til en vibrations platform, som tillader dig at træne hele kroppen.Egnet til både professionelle og hjemmetræning, er Treadmill inSPORTline Galdigar
Læs mere
Unik maskine, som både er et motor- og motorløst løbebånd. Plus vibrationsindstillingen udvikler det til en vibrations platform, som tillader dig at træne hele kroppen.
Egnet til både professionelle og hjemmetræning, er Treadmill inSPORTline Galdigar en multi-funktionel maskine til en alsidig træning! Den har et unikt bånd, som lader dig bruge det som både et motor- og motorløst løbebånd. Alt du skal gøre er at vælge mellem en af de to indstillinger på kontrolpanelet. Maskinen har også en vibrationsindstilling, som gør løbebåndet til en vibrationsplatform, der tillader dig at træne flere forskellige muskelgrupper. Som resultat af dette kan du aktivere dybe muskler og tage din træning til et helt nyt niveau.
Løbebåndet har god plads, som giver dig mulighed for at løbe helt op til 22 km/t. Desuden kan du justere hældningen. Hvis du har brug for noget at holde fast på, er det to håndtag – lange sidehåndtag og polstrede håndtag neden under kontrolpanelet. Og siden maskinen er kompatibel med bluetooth bryststrips, kan du holde styr på din hjerterytme under træningen.
Den stabile ramme har en vægtkapacitet på 150 kg, hvilket gør løbebåndet egnet til ethvert medlem i familien. Transporthjulene gør det let at flytte maskinen fra et sted til et andet. Vand- og tabletholderen er med til at sikre dig en endnu sjovere træning.
Med eller uden motor
Den største fordel ved Treadmill inSPORTline Galdigar er, at du kan slukke motoren og gøre det til et motorløst løbebånd med bånd som sættes i bevægelse alt efter brugerens aktivitet.

Intet behov for opsætning
En af Treadmill inSPORTline Galdigars mange fordele er, at der ikke er behov for nogen opsætning. Hver af de 4 indstillinger har deres eget kontrolpanel. Du vil muligvis også sætte pris på ”pause” funktionen, som lader dig pause din træning og så starte igen, hvor du slap. For at justere hastighed/modstand og hældning, kan du bruge enten de knapper, der findes på kontrolpanelet eller reguleringsknoppen på siden af håndtaget.

Vægtkapacitet
150 kg
Max. elevation
8.5° (15 %)
Antal hældningsniveauer
15
Løbebåndslængde
170 cm
Løbebåndsbredde
50 cm
Min. hastighed
1 km/t
Max. hastighed
22 km/t
Egnet til at gå
Ja
Total antal programmer
4
Manuel indstilling
Ja
Flaskeholder
Ja
Tabletholder 
Ja
Transporthjul
Ja
System til justering af ujævn overflade
Ja
Sikkerhedsnøgle 
Ja
Audio jackstik
Ja
Foldbar ramme
Nej
Hæjde når ufoldet
177 cm
Bredde når ufoldet
95 cm
Længde når ufoldet
172 cm
Løbebåndstype
Motor og uden motor 
Vægt
192 kg

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter