Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II

1 / 6

Titan Löpband ST690 II

7190 kr.

-36%

Rek pris. 11245 kr.
Titanium løbebånd ST690 er et stabilt og robust løbebånd med rigtig god stødabsorbering! DC-motoren med 3,5 hk genererer en tophastighed på 20 km/t. ST690II har 20 hældningsniveauer, som optimerer mulighederne for intervalløb og endnu hårdere træning
Læs mere

Titanium løbebånd ST690 er et stabilt og robust løbebånd med rigtig god stødabsorbering!

DC-motoren med 3,5 hk genererer en tophastighed på 20 km/t. ST690II har 20 hældningsniveauer, som optimerer mulighederne for intervalløb og endnu hårdere træning. Løbebåndet har et stort og bredt løbemåtte på 52 x 140 cm.

Den robuste stålramme giver god stabilitet selv ved høje hastigheder og store stigninger. På håndtagene kan du hurtigt og nemt ændre hastighed og hældning for et optimal løb.

Løbebåndet kan foldes sammen, hvilket reducerer behovet for opbevaringsplads og det kan også let flyttes ved hjælp af transporthjulene.

LCD -skærmen viser alle de vigtige funktioner som tid, distance, hastighed, kalorier og puls. Pulsen kan måles med håndpuls-modtagerne på håndtaget.

Uanset hvilken type løbebånd du leder efter, opfylder Titan Løbebånd ST690 II dine ønsker - og det med følelsen af at løne på et professionelt løbebånd i hjemlige omgivelser!

  • LCD -skærm
  • Håndpulsmåler
  • Transporthjul
  • Mål: 192 x 89 x 145 cm
  • Holder til Ipads/tablets

Vedligeholdelse

Smøremidler anbefales for øget levetid og garantien gælder for løbebåndet.

FILER TIL DOWNLOAD

Titanium løbebånd ST690 II manual (SV)
Titanium løbebånd ST690 II manual (DK)
Titanium løbebånd ST690 II manual (NO)
Titanium løbebånd ST690 II manual (UK)
Titanium løbebånd ST690 II manual (DE)
Titanium løbebånd ST690 II manual (FI)

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod. 

Vi på træningsmaskiner.comanbefaler derfor alle vore kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .