Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TITAN LIFE Olympisk HEX Bar. Dia. 50mm.

(0)
Skrive en anmeldelse
-25%
1490 kr.
Vejledende pris: 1990 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Olympisk Hex bar - passer til 50 mm skiver og kan holde op til omkring 225kg.

Olympisk HEX Bar er en bøjet vægtstang, også kaldet en Trap Bar, som kan bruges til øvelser såsom squat, dødløft og shrugs. Fordelen ved Olympic HEX Bar, er at man eksempelvis kan lave shrugs direkte over ens tyngdepunkt, frem for med f.eks. en lige stang, at skulle have stangen foran eller bageved kroppen; eller med håndvægte, at håndvægtenes størrelse skaber afstand til vægten.
Udover dette, vil en Olympisk HEX Bar som denne give en mere oprejst kropsposition i f.eks. dødløft, hvilket gør, at dødløft med Olympisk HEX Bar, vil være meget lignende en mellemting mellem dødløft og squat, hvor især ben og lår muskulaturen (quadriceps/lårstrækkere hovedsageligt), vil blive mere involverede.
Dette kan være en fordel for atleter, der ønsker at træne helkrops styrke med én øvelse frem for to, eller blot atleter der ønsker et supplement til deres eksisterende træning. Her kan det uden tvivl betale sig at købe en billig HEX vægtstang; Olympisk HEX Bar vil kunne tilfredsstille mange af de samme træningsbehov som en regulær OL vægtstang, men har dermed også sine særegne fordele.
Lav dødløft i en mere oprejst position for atletisk helkropsstyrke, med en billig HEX vægtstang, som kan bringe din træning til et nyt niveau

Med en Olympic HEX Bar, kan du træne din nakkemuskulatur i en mere naturlig position og arbejde direkte imod tyngdekraften. Hvis dine shrugs er en træningsprioritet, kan det betale sig at købe denne billige hex vægtstang
Træning med et neutralt greb, som kan være mere skånsomt for arm og skulder-positionen; med en billig hex vægtstang, får du således et andet greb.

  • Plats i bar (L x B): 57,5 x 49 cm 
  • Plats för vikter: 25 cm (vardera sida)

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.