Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TITAN LIFE Olympisk HEX Bar. Dia. 50mm.
TITAN LIFE Olympisk HEX Bar. Dia. 50mm.

1 / 2

TITAN LIFE Olympisk HEX Bar. Dia. 50mm.

1425 kr.

-5%

Rek pris. 1500 kr.
Olympisk Hex bar - passer til 50 mm skiver og kan holde op til omkring 225kg. Olympisk HEX Bar er en bøjet vægtstang, også kaldet en Trap Bar, som kan bruges til øvelser såsom squat, dødløft og shrugs. Fordelen ved Olympic HEX Bar, er at man eksempel
Læs mere

Olympisk Hex bar - passer til 50 mm skiver og kan holde op til omkring 225kg.

Olympisk HEX Bar er en bøjet vægtstang, også kaldet en Trap Bar, som kan bruges til øvelser såsom squat, dødløft og shrugs. Fordelen ved Olympic HEX Bar, er at man eksempelvis kan lave shrugs direkte over ens tyngdepunkt, frem for med f.eks. en lige stang, at skulle have stangen foran eller bageved kroppen; eller med håndvægte, at håndvægtenes størrelse skaber afstand til vægten.
Udover dette, vil en Olympisk HEX Bar som denne give en mere oprejst kropsposition i f.eks. dødløft, hvilket gør, at dødløft med Olympisk HEX Bar, vil være meget lignende en mellemting mellem dødløft og squat, hvor især ben og lår muskulaturen (quadriceps/lårstrækkere hovedsageligt), vil blive mere involverede.
Dette kan være en fordel for atleter, der ønsker at træne helkrops styrke med én øvelse frem for to, eller blot atleter der ønsker et supplement til deres eksisterende træning. Her kan det uden tvivl betale sig at købe en billig HEX vægtstang; Olympisk HEX Bar vil kunne tilfredsstille mange af de samme træningsbehov som en regulær OL vægtstang, men har dermed også sine særegne fordele.
Lav dødløft i en mere oprejst position for atletisk helkropsstyrke, med en billig HEX vægtstang, som kan bringe din træning til et nyt niveau

Med en Olympic HEX Bar, kan du træne din nakkemuskulatur i en mere naturlig position og arbejde direkte imod tyngdekraften. Hvis dine shrugs er en træningsprioritet, kan det betale sig at købe denne billige hex vægtstang
Træning med et neutralt greb, som kan være mere skånsomt for arm og skulder-positionen; med en billig hex vægtstang, får du således et andet greb.

  • Plats i bar (L x B): 57,5 x 49 cm 
  • Plats för vikter: 25 cm (vardera sida)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .