Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro Zwift kompatibel

(0)
Skrive en anmeldelse
8745 kr.
Vejledende pris: 8995 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

En perfekt indendørs cykel i et stilfuldt design. En kvalitet, vi ikke har set før i dette prissegment. S80 Pro kan tilsluttes Zwifts træningsplatform med adgang til mere end 120 forskellige træningsruter.

Sadelpinden og styret er i aluminium, der trinløst kan justeres i en nøjagtig position for at give optimal kørestilling uanset personens højde. Samtidig er konstruktionen lavet af aluminium, hvilket garanterer nul rust!

Den overdimensionerede pedalarm er monteret på en krumtap med et kraftigt 4-punkts system, der sikrer, at kraftoverførslen finder sted direkte og samtidig giver en meget stor holdbarhed.

Med et mere eller mindre friktionsfrit magnetisk belastningssystem opnås den bedste følelse af cykling. Alt sammenfalder i en realistisk cykeloplevelse.

TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro er lavet med et antal af de samme komponenter som de cykler, der bruges i et motionscenter. Produktet er testet grundigt og garanterer, at kvaliteten holder hele vejen!

Modstanden justeres let og hurtigt i niveauer fra 1-32. Pulsen kan måles trådløst. Med estimeret wattmåling og kadence har du alle vigtige træningsdata til rådighed for at være i stand til at optimere din maksimale træningssession.

Med indbygget Bluetooth og forbindelse til Zwift træningsplatform er det muligt at cykle alle de klassiske løb såvel som en række nye cykelstier. Det kan gøres alene eller med andre ligesindede entusiaster. Med en direkte integration mellem Zwift og S80 Pro indendørs cykel justeres belastningen manuelt i henhold til det miljø, du kører i. Samlet set en cykel, som du ikke markedsfører til denne kvalitet og pris.

Andre detaljer:

  • Sædehøjde min / maks fra gulv (cm): 73 - 103,5 cm
  • Trådløs indbygget pulsmodtager

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.