Tilbage til toppen
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73

1 / 10

TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73

9.999 kr.
TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73 er et professionelt løbebånd til brug i hjemmet - med radio, og USB til f.eks. MP3 afspiller, samt stik til høretelefoner. Den kraftige DC motor sikrer et overskud, med flere muligheder for interval og bakketrænin
Læs mere

TITAN LIFE Treadmill Athlete T'73 er et professionelt løbebånd til brug i hjemmet - med radio, og USB til f.eks. MP3 afspiller, samt stik til høretelefoner. Den kraftige DC motor sikrer et overskud, med flere muligheder for interval og bakketræning, selv for den meget trænede løber. 

Bredde på løbeflade er på 51 cm.  og længde 140 cm. Med den ekstra stødabsorbering der er indbygget i løbepladen samt den ekstra luftaffjedring, får du en behagelig oplevelse, under hele løbet og sikre dig en skånsom træning.

Computer har et TFT skærm (TFT har en forbedret visning af film). Dvs. computer kan afspille videoer, har Bluetooth og App, hvor data fra løbeturen gemmes og kan ses på din mobile IOS enhed. På computer er der en holder til Ipad. Display har 24 forudindstillede programmer og mulighed for 3 brugerprofiler, så flere i familien kan benytte løbebåndet med sin egen opsætning. 3 profiler kan oprettes, og kan dermed anvendes af familien uden at registrere højde og vægt ind hver gang for at få beregnet kalorier. På computer kan du kan få vist et mål til fx at løbe 5 km hvor der vises hastighed for at nå målet og du kan tilmed konkurrere mod en bruger eller computerprogrammet og få vist visuelt på en løbebane hvem der fører. Hastighed og incline (1-20 niveauer) kan justeres på håndtag.

Løbebåndet kan kobles op med disse 3 apps:

Zwift

Zwift er en træningsapp, som blander videospil med intensiteten fra en seriøs træning for at øge din hurtighed. Med Zwift har du mulighed for at tilpasse din egen træningsplan med en smart drag & drop løsning. Der er adgang til mere end 130 forskellige træningsruter fra hele verden og mere end 1000 træninger lavet af elitetrænere. Zwift forbindes via Bluetooth og giver dig mulighed for at se og analysere dine træningspas.

Fitshow

Via Bluetooth kan du med Fitshow oprette forbindelse til din træningsmaskine, hvor du kan se et hav af træningsruter med kort og landskaber, samt få tilpassede træningsprogrammer med muligheden for at sætte egne mål. Med Fitshow er der adgang til Kinomap og Zwift. Dine træningsresultater lagres, så du hele tiden kan optimere din træning og dele dem som motivation.

Kinomap

Få adgang til tusindvis af tilgængelige videoer, hvor du kan komme verden rundt på din træningsmaskine og vælge den sværhedsgrad, som passer til dig. Du får adgang til coaching, intervaltræning, FTP tests mm., så du kan analysere dine træninger for konstant udvikling. Del dine resultater, opmuntre dine følgere og få support og kommentarer fra Kinomap fællesskabet. Med Kinomap kan du udfordre dine venner eller andre brugere ved brug af Multiplayer mode, hvor du kan konkurrere med folk fra hele verden.

Løbebånd kan foldes, når det ikke anvendes.

Indbygget alarm sørger for, at man ikke glemmer at tjekke løbebåndet efter hver 300 km. Løb, hvor det især skal efterses for smøring af selve gummibåndet.

Maks. brugervægt er 130 kg.

Identifikation

EAN 5701000020214
Producentens artikelnummer 270-200004
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser