Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Therm-a-Rest Saros 0F/-18C - Almindelig - Sovepose - Stjernekigger
Therm-a-Rest Saros 0F/-18C - Almindelig - Sovepose - Stjernekigger
Therm-a-Rest Saros 0F/-18C - Almindelig - Sovepose - Stjernekigger

1 / 3

Therm-a-Rest Saros 0F/-18C - Almindelig - Sovepose - Stjernekigger

2.209,35 kr.
Selv når det bliver rigtig koldt og fugtigt udenfor, kan du regne med saros 0F / - 18C for at give dig en afslappende nats søvn. Saros har eraLoft™ syntetisk isolering, der er hurtig tørring og vejrbestandig. Perfekt til vandreture og klatring i våd
Læs mere

Selv når det bliver rigtig koldt og fugtigt udenfor, kan du regne med saros 0F / - 18C for at give dig en afslappende nats søvn. Saros har eraLoft™ syntetisk isolering, der er hurtig tørring og vejrbestandig. Perfekt til vandreture og klatring i vådt vejr fra forår til efterår. Soveposens form blev perfektioneret i vores eget kølekammer og har en W.A.R.M. form, der giver mulighed for forskellige sovestillinger uden at gå på kompromis med termisk effektivitet. SynergyLink™ Connectors integrerer Saros med måtten for overlegen komfort med effektiv varme og maksimal bevægelsesfrihed for en afslappende nats søvn. Denne sovepose er lige så velegnet til mænd, som den er til kvinder. Kompressionspose og opbevaringspose medfølger.


Saros 0F/-18C Almindelig sovepose har følgende egenskaber:

EraLoft™ Isolering: ultraeffektiv og komprimerbar, vandafvisende syntetisk påfyldning med hule fibre, der reducerer vægten uden at gå på kompromis med varmen.

W.A.R.M. Form: Ekstra plads til flere positioner (W.A.R.M.) betyder, at denne sovepose giver mulighed for en række naturlige sovestillinger uden at gå på kompromis med varmeydelsen.

SynergyLink-forbindelser™: Tilslut soveposen til en måtte for optimal komfort og varmeeffektivitet. Stikkene kan fjernes.

Isoleringszoner: Maksimal varme med lav vægt takket være funktionel fordeling af påfyldningsmaterialet.

Tå-asis™ Fod opvarmning Pocket: Ergonomisk fod område, der hurtigt varmer kolde fødder med varmt påfyldningsmateriale.

Sløjfer til dyner og tæpper: At udvide sovesystemet med vores dyner eller funktionelle tæpper for endnu mere varme.

Andre funktioner: Andre funktioner: Varme-bedrift lynlås, lynlås drawbar for hele længden, ikke-snottet lynlås, rollable hætte og ydre lomme med lynlås.

Ydre stof: 20D Polyester med DWR

Foring stof: 20D Polyester Taffeta

Identifikation

EAN 0040818131688
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser