Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Therm-a-Rest Parsec 32F/0C - Lille - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 32F/0C - Lille - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 32F/0C - Lille - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 32F/0C - Lille - Sovepose - Lærk

1 / 4

Therm-a-Rest Parsec 32F/0C - Lille - Sovepose - Lærk

2.636,25 kr.
Som vinteren gradvist farvel, parsec 32F/0C er ideel. Det er det bedste valg for maksimal komfort med lav vægt og garanterer afslappende sommernætter i bjergene eller for overnatninger fra forår til efterår i lavere højder. Fyldet er lavet af meget
Læs mere

Som vinteren gradvist farvel, parsec 32F/0C er ideel. Det er det bedste valg for maksimal komfort med lav vægt og garanterer afslappende sommernætter i bjergene eller for overnatninger fra forår til efterår i lavere højder. Fyldet er lavet af meget komprimerbar Nikwax Hydrophobic Down™ med 800 kinor, som absorberer 90% mindre fugt og tørrer tre gange hurtigere end ubehandlet ned. Holder dig varm selv i vådt vejr. Ydermaterialet er ekstra let 20D, GRS certificeret genbrugs nylon, der sparer vægt og er miljøvenlig. YKK® lynlåse er ekstra holdbare og gør det nemmere at komme ind eller ud af soveposen. Forbedrede SynergyLink-forbindelser™ fastgøres soveposen til soveområdet, så soveposen ikke glider om natten, så den fortsat kan levere effektiv varme uden at begrænse mobiliteten. En forbedret form og isolering zoner i henhold til Heatmap i centrale områder yderligere øge varmeeffektiviteten, mens den ned-foret Tå-asis™ fodlomme varmer fødderne. Kompressionspose og opbevaringspose medfølger.Funktioner i Parsec 32F/0C Lille sovepose:

Genbrugsskal og foring: 100% GRS-certificerede genbrugsstoffer er miljøvenlige, men alligevel lette, bløde og holdbare.

Nikwax Hydrophobic Down™: PFC-fri ned, der absorberer 90% mindre fugt og tørrer tre gange hurtigere end ubehandlet ned.

Certificeret i henhold til Responsible Down Standard: Denne certificering sikrer, at de vandfugle, hvorfra dun kommer, holdes på en artstilpasset måde.

SynergyLink-forbindelser™: De ekstra lette koblinger skaber en sikker forbindelse mellem soveposen og sovemåtten for optimal komfort og varmeeffektivitet.

Heatmap Isolering Zoner: Strategisk fordelt ned har en gunstig varme-til-vægt-forhold og genererer mere varme, hvor det er mest nødvendigt.

Ikke-hooked YKK® lynlås: Forhindrer utilsigtet nedrivning og gør det endnu nemmere at komme ind og ud.

Sløjfer til tæpper og dyner: At udvide søvnsystemet med vores dyner eller funktionelle tæpper for endnu mere varme.

Andre funktioner: Tå-asis™ fodvarmer lomme, varme-bedrift snor, lynlås trækstang i hele længden, passende snit, skridfri lynlås, folde hætte og ydre lomme med lynlås.

Ydre stof: 100% genanvendt nylon RipStop med DWR

Foringsmateriale: 100% genanvendt nylon RipStop

Identifikation

EAN 0040818113929
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser