Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Therm-a-rest Parsec 32F/0C almindelig, sovepose
Therm-a-rest Parsec 32F/0C almindelig, sovepose
Therm-a-rest Parsec 32F/0C almindelig, sovepose

1 / 3

Therm-a-rest Parsec 32F/0C almindelig, sovepose

3.108,07 kr.
- Ultralet: Thermarest Parsec 0°C Almindelig 3-sæsoners sovepose er ultralet og vejer kun 580 g for en komfortgrænsetemperatur på 0°! Det er en af de letteste soveposer i sin kategori, den er ideel til hurtige vandreture og giver dig mulighed for at
Læs mere

- Ultralet: Thermarest Parsec 0°C Almindelig 3-sæsoners sovepose er ultralet og vejer kun 580 g for en komfortgrænsetemperatur på 0°! Det er en af de letteste soveposer i sin kategori, den er ideel til hurtige vandreture og giver dig mulighed for at begrænse taskens vægt.

- Varme og isolering: Parsec 0°C soveposen er særligt isolerende og fyldt med 900 Nikwax Hydrophobic Down™ goose dun behandlet mod fugt. Det forbliver tørrere og bevarer sit loft 60 gange længere end ubehandlet ned.

Det har meshvægge for at maksimere loftet og begrænse koldt vand i strategiske områder. Denne zoneisolering sikrer varme- og vægtoptimering ved at fordele fyldet, hvor der er mest brug for det. Det har også en snor for at minimere varmetab.

- Høj ydeevne og komprimerbar: designet med materialer af høj kvalitet, og dens volumen falder især, når den komprimeres.

- Komfortabel: Den ergonomiske form og længere lynlås giver øget komfort og tilpasser sig perfekt til din morfologi.

- Miljøvenlig: Dunene i soveposen er certificeret efter Responsible Down Standard, en garanti for, at de fugle, hvorfra dunene kommer, behandles uden grusomhed.

Identifikation

EAN 0040818113936
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser