Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Therm-a-Rest Parsec 20F/-6C - Regelmæssig - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 20F/-6C - Regelmæssig - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 20F/-6C - Regelmæssig - Sovepose - Lærk
Therm-a-Rest Parsec 20F/-6C - Regelmæssig - Sovepose - Lærk

1 / 4

Therm-a-Rest Parsec 20F/-6C - Regelmæssig - Sovepose - Lærk

3.745 kr.
Den prisbelønnede Parsec 20F/-6C ned sovepose er kendetegnet ved maksimal komfort kombineret med lav vægt og lille pakkestørrelse og kan bruges fra de første dage af foråret til det sene efterår. Fyldet er lavet af meget komprimerbar 800-kuins Nikwa
Læs mere

Den prisbelønnede Parsec 20F/-6C ned sovepose er kendetegnet ved maksimal komfort kombineret med lav vægt og lille pakkestørrelse og kan bruges fra de første dage af foråret til det sene efterår. Fyldet er lavet af meget komprimerbar 800-kuins Nikwax Hydrophobic Down™, som absorberer 90% mindre fugt og tørrer tre gange hurtigere end ubehandlet ned. Parsec opfylder alle forventninger selv i vådt vejr. Fra 2022-sæsonen er skallen lavet af 100% ekstra let 20-denier, GRS-certificeret genbrugs nylon, der er holdbar og miljøvenlig. Den nye, ikke-snagging YKK® lynlås forhindrer utilsigtet rive og gør det lettere at komme ind eller ud af soveposen. Forbedret Synergy Link sovemåtte koblinger omgiver sovemåtten for at forhindre det i at glide og miste varme uden at begrænse mobiliteten. Den optimerede form imponerer med endnu mere effektivitet og er 57 g lettere end den tidligere model. Og takket være den ned-foret Tå-asis™ fodlomme, dine fødder forbliver komfortable og varme. Uanset om Parsec er din første sovepose eller din næste, vil det være en trofast følgesvend. Kompressionspose og opbevaringspose medfølger.


Funktioner i Parsec 20F/-6C Regelmæssig sovepose:

Genbrugsskal og foring: 100% GRS-certificerede genbrugsstoffer er miljøvenlige, men alligevel lette, bløde og holdbare.

Nikwax Hydrophobic Down™: PFC-fri ned, der absorberer 90% mindre fugt og tørrer tre gange hurtigere end ubehandlet ned.

Certificeret i henhold til Responsible Down Standard: Denne certificering sikrer, at de vandfugle, hvorfra dun kommer, holdes på en artstilpasset måde.

SynergyLink-forbindelser™: De ekstra lette koblinger skaber en sikker forbindelse mellem soveposen og sovemåtten for optimal komfort og varmeeffektivitet.

Heatmap Isolering Zoner: Strategisk fordelt ned har en gunstig varme-til-vægt-forhold og genererer mere varme, hvor det er mest nødvendigt.

Ikke-hooked YKK® lynlås: Forhindrer utilsigtet nedrivning og gør det endnu nemmere at komme ind og ud.

Sløjfer til tæpper og dyner: At udvide søvnsystemet med vores dyner eller funktionelle tæpper for endnu mere varme.

Andre funktioner: Tå-asis™ fodvarmer lomme, varme-bedrift snor, lynlås trækstang i hele længden, passende snit, skridfri lynlås, folde hætte og ydre lomme med lynlås.

Ydre stof: 100% genanvendt nylon RipStop med DWR

Foringsmateriale: 100% genanvendt nylon RipStop

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme