Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Theragun Massager Waveroller
Theragun Massager Waveroller

1 / 2

Theragun Massager Waveroller

1259 kr.
Theragun Wave Roller er udviklet til, at give den mest kraftfulde og effektive vibrations massage. Denne Wave roller er tilsluttet Bluetooth®, med fem forskellige intensiteter, og indstilling af eget program for opvarmning og restitution, der styres
Læs mere

Theragun Wave Roller er udviklet til, at give den mest kraftfulde og effektive vibrations massage. Denne Wave roller er tilsluttet Bluetooth®, med fem forskellige intensiteter, og indstilling af eget program for opvarmning og restitution, der styres via den mobile enhed og anvendelse af vores Theragun app.  

Innovativ ”bølge” design.

Asymmetriske bølger, i et riflet design som dækker hele produktets overflade, yder den bedste struktur, for at kunne give et korrekt tryk på de forskellige områder af kroppen. Uanset om det er dybdegående massage af hofte område, let massage af ryg eller udstrækning, vil der opnås en afspænding i muskulatur.

Udviklingen af Theragun Wave roller er sket på baggrund af en kombination, af de terapeutiske fordele der er ved massage og restitution med en almindelig foam roller”, viden om vibrations terapi, udvikling af overflade materialer samt ikke mindst indbygning af Bluetooth® & app tilgængelighed, som gør det muligt at gennemføre et individuelt tilpasset massage forløb. Wave Roller kan med fordel anvendes, til at accelerere opvarmning, restitution, øge blodgennemstrømning, forbedre mobiliteten og frigøre muskelspændinger. Download Theragun app, der hele tiden opdateres med brugertilrettede massage rutiner.

Funktioner:

5 hastigheder. Indstilles via den trådløs enhed på app eller direkte på Wave roller

Bluetooth® tilslutning til Theragun app for kontrol af hastighed og individuel massage rutiner

Indikator for strømforbrug

30 cm. længde. Designet til anvendelse på alle kropsformer

 Hypo-Allergenic EVA High-density skum

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .