Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport
Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport

1 / 9

Stepmaskine - ES90 - Fassi Sport

15999 kr.

-6%

Rek pris. 16999 kr.
Det revolutionerende ES90 stepper fra Fassi Sport er et moderne og innovativt stykke træningsudstyr, det tilbyder en super god træning i enten hjemmet eller fitnesscentret.Den tilbyder hele 24 forskellige modstandsniveauer, der giver dig mulighed for
Læs mere
Det revolutionerende ES90 stepper fra Fassi Sport er et moderne og innovativt stykke træningsudstyr, det tilbyder en super god træning i enten hjemmet eller fitnesscentret.
Den tilbyder hele 24 forskellige modstandsniveauer, der giver dig mulighed for at indstille hastigheden nemt og sikkert, selv under træningen.
Maskinen er designet til professionelt brug, og du kan derfor være sikker på at få en maskine, som du typisk vil se i det lokale fitnesscenter.
Med sin smarte og let betjenelige LCD computer, kan du nemt vælge i mellem de 24 træningsprogrammer af forskellig størrelse, så du er sikret god variation i din træning. - Udover dette tilbyder maskinen også en hurtig og nem BMI måling.
 

Den revolutionerende ES90 Club of the Fassi professionelle linje er et moderne og innovativt værktøj, der kombinerer i et enkelt objekt de funktioner, der typisk udføres af elliptiske, steppere og klatrere. Op ad bakke walking simulator, takket være den elektriske justering af strukturen på 15 forskellige niveauer, giver dig mulighed for at tilpasse din træning på de ønskede muskelgrupper.Designet til professionel brug, vil det give dig maksimal tilfredshed i dine træningspas, også takket være den moderne LED-computer, der blandt andet er udstyret med 8 vinduer, 24 træningsprogrammer, fedtmasseberegning og skridttæller.
Maskinen har en høj maks belastning på hele 160 kg og med sine store skridsikre fodplatforme, er du garanteret lang levetid på maskinen samt en sikker træning hver gang.
Den er også udstyret med transporthjul, så den er super nem at flytte på samt opbevare.

Teknisk Beskrivelse:

Modstand: Blandet - Luftmodstand og magnetisk modstand.
Modstandsjustering: 24 niveauer
Justering af hældning: 15 niveauer
Computermålinger: tid, hastighed, distance, puls, kalorier og watt
Træningsprogrammer: 21
Udholdenhedsprogrammer: 12
Brugerprogrammer: 4
Målprogrammer: 3
HRC programmer: 4
BMI måling: Ja
Flaskeholder: Ja
Transporthjul: Ja
Max brugervægt: 160 kg
Maskinens mål: 166x88x180 cm
Maskinens vægt: 106 kg

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .